Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

International Symposium on Authenticity and Quality of Bee Products and the 2nd World Symposium on Honeydew Honey.

Η Διεθνής Επιτροπή για το Μέλι της Απιμόντια (International Honey Commission Apimondia), ο Ενιαίος Φορέας Μελισσοκόμων Κρήτης, η Επαγγελματική Οργάνωση Μελιού, & Λοιπών Προϊόντων, η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνουν Παγκόσμιο Διεθνές Συνέδριο στα Χανιά μεταξύ 7-9 Απριλίου 2010 με τίτλο International Symposium on Authenticity and Quality of Bee Products and the 2nd World Symposium on Honeydew Honey. Λεπτομέρειες του Συνεδρίου θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.honeydew-symposium.gr. Επιπρόσθετα διοργανώνεται Παγκρήτιο Συνέδριο Μελισσοκομίας στις 10 Απριλίου στον ίδιο χώρο με συμμετοχή ελλήνων και ξένων επιστημόνων.

Υπολογίζεται ότι η συμμετοχή των ξένων επιστημόνων θα είναι περίπου 100 άτομα και των ελλήνων μελισσοκόμων 500.

Για να εκμεταλλευτούμε την παρουσία των ξένων επιστημόνων και να προβάλουμε την κουλτούρα, τον πολιτισμό, την ιστορία και τα προϊόντα της χώρας μας, χρειάζεται και η δικιά σας οικονομική στήριξη.

΄

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο και να το αποστείλετε στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση thrasia@agro.auth.gr, ή στο φαξ 2310 471939.

Το ποσό της χορηγίας είναι ελεύθερο και προαιρετικό. Όλα τα ονόματα των χορηγών θα αναφερθούν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου και θα αναρτηθούν στην αίθουσα του Συνεδρίου. Ο λογότυπος χορηγών με ποσό που θα υπερβαίνει τα 2000 € θα εμφανιστεί στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Καθηγητής Α. Θρασυβούλου


ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ονοματεπώνυμο:……………………………………..

Φορεας :………………………………………………

Διεύθυνση: ………………………………………….

Τηλ.:………………………..Fax…………………… E-mail:…………….

Eπιθυμώ να είμαι χορηγός για το Παγκόσμιο Συνέδριο Μελισσοκομίας που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη στις 7-9 Απριλίου 2010 με το ποσό…………………

1 σχόλιο:

galifabee είπε...

Παντελή θα μπορεί να συμμετέχει ο καθένας στο Συμπόσιο και τι χρειάζεται ? θα υπάρχει μετάφραση ?