Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Air condition για μέλισσες????

Μόνο να έχεις όρεξη , να ψάχνεις στο διαδίκτυο!!


Η παραπάνω κατασκευή μου έκανε εντύπωση και έτσι αποφάσισα να την αναρτήσω για να την σχολιάσουμε!
Εγώ θα έλεγα ότι οι μέλισσες θα την προπολιαζανε μέσα σε λίγες ώρες για το ρεύμα αέρα που δημιουργεί!! με ένα θερμοστάτη μηχανικό πόσο μπορεί να είναι ακριβές?

Αν δεν μας την έκλεβαν οι μακροχέρηδες πρώτα και μας άφηναν τις μέλισσες !!!
130 δολάρια δεν είναι και λίγα!!!

απο http://www.beecoolventilators.com/products.php

8 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Παντελή νομίζω κάπου το έχω ξαναδεί το σύστημα.Πιστεύω οτι βοηθά μόνο στην αφύγρανση του μελιού γιατί αν περίμεναν οι μέλισσες από εμάς να τις δροσίσουμε θα τα είχαν παίξει.

beelovers είπε...

παντέλο αν έχεις δυνατα μελίσια και νερό κοντα δεν έχουν ανάγκη απο βοηθήματα. τα καταφέρνουν μια χαρά . αν βάλεις και στο καπάκι μια χαρτόκουτα τοτε είναι άριστα δροσισμένες

PanKok είπε...

Βάλ' τους air condition Παντελή, άρχισε και τροφοδοσία και άντε μετά να τις πείσεις καλοκαιριάτικα να βγουν από την κυψέλη... :-)

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Παντελή , όλοι οι προηγούμενοι φίλοι έχουν το δίκιο τους . Εγω όταν βλέπω κατι τέτοια , θυμάμαι τα λόγια του Σπύρου του beehappy ¨με τόσα γκατζετάκια χανόμαστε¨(ή καπως έτσι).
΄Ολα αυτά είναι καλά πάντος σαν ιδέες και πειραματισμοί.

beelovers είπε...

καλησπέρα σε όλους . Είχα δει στην ΤΥ οτι στην κρήτη βάζουνε μέσα στα σακια με τις ελιές ενα τσιπάκι εντοπισμου μέσο γκουγκλ γιατι τις έκλεβαν τα σακιά με τις ελιές .Μόλις μετακινούταν ένα μέτρο έστελνε σήμα σε ένα κέντρο και το έβλεπες που είχε πάει.Ξερει κανείς κάτι????

chaniabee είπε...

Και εγώ το θεωρώ χαζοπατεντα !!
Αλλά μου άρεσε σαν σκέψη και για αυτό το ανάρτησα!!! όσο για το τσιπακι ?? Δεν έχω ακούσει κάτι για αυτό ! Εγώ προτιμώ παντος την χειροβομβίδα, κατω απο το τσουβαλι, που δεν θα σου φέρει και αντιρισει μετά ότι δεν το έκανε αυτός!!!!

beelovers είπε...

τοτε τα χριστούγεννα θε σου κξάνω δώρο μια ντουζίνα επιθετικές. Η μήπως θέλεις αμυντικές????

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Ρε μανία με τις χειροβομβίδες αυτό το παιδί.
Πάντος Παντελή ,είναι καλό που ¨βγαίνουν στον αέρα¨ αυτές οι πατεντούλες, καλές-κακες πιστεύω πως χρειάζεται να τις μαθαίνουμε.

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...