Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Μελισσοκομικός σύλλογος του Νομού Χανιών <<Η ΜΕΛΙΣΣΑ>> θέλει να ενημέρωση τους μελισσοκόμους των Χανίων ,ότι μετά από 8 χρόνια συνεχούς προσπάθειας και αγώνα ,ένα όνειρο του κάθε παραγωγού μελισσοκόμου είναι πλέον πραγματικότητα, η πιστοποίηση και υλοποίηση του Κρητικού  και μοναδικού στην Ελλάδα μελιού Π.Ο.Π Πευκοθυμαρόμελου.
Γι’αυτό ο σύλλογος  καλεί τους παραγωγούς Μελισσοκόμους των Χανίων, να εγγράφουν στα μητρώα του συλλόγου ,έτσι ώστε να προχωρήσουμε συλλογικά και ομαδικά στην εφαρμογή του από την σοδιά 2018.
Με την εγγραφή σας στο σύλλογο θα έχετε την άμεση ενημέρωση, καθοδήγηση και την πιστοποίηση σας από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (οργανισμός των ΠΟΠ), εν συνεχεία την απόκτηση του μοναδικού σήματος ΠΟΠ Μελιού από τον σύλλογο μας.
Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει του φεστιβάλ μελιού, “Κερνάμε Ελλάδα”που θα διεξαχθεί  στις 23-24-25/2/2018 στο εκθεσιακό κέντρο της Αγίας θα πραγματοποιηθεί  το 4ο Παγκρήτιο Συνέδριο Κρήτης
 Κατά την  τελευταία μέρα του συνεδρίου όπου θα είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση και καθοδήγηση για το  ΠΟΠ Κρήτης ,θα συμμετέχουν ομιλητές από το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και επιστήμονες για την κατάρτιση σας .
Η παρουσία σας  είναι αναγκαία  για την σωστή ενημέρωση σας..
Για την εγγραφή σας στον σύλλογο , θα μπορείτε να απευθυνθείτε στο περίπτερο που θα κατέχει ο σύλλογος μας στο φεστιβάλ ή στα παρακάτω τηλέφωνα:
1)Νικηφοράκης Ιωάννης  6973786747
2)Βίγλης Θεόδωρος       6907830807
3)Κοντουδάκης Μιχαήλ     6946571716                     Με εκτίμηση ,εκ τουΔ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...