Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Έτοιμος ο φάκελος για το ΠΟΠ Μέλι Κρήτης Πευκοθυμαρόμελο και Πευκόμελο Κρήτης !Έτοιμος ο φάκελος για το ΠΟΠ Μέλι Κρήτης Πευκοθυμαρόμελο και Πευκόμελο Κρήτης !


Μετά από 2 παγκρήτια συνέδρια και αρκετές συναντήσεις η ομάδα του ενιαίου μελισσοκομικού φορέα συλλόγων και συνεταιρισμών  Κρήτης με τον Καθηγητή του ΑΠΘ Κύριο Ανδρέα Θρασυβούλου ( γράφω το Κύριος με Κ κεφαλαίο , διότι έτσι του αρμόζει ενός πραγματικού Κυρίου!!) καταφέραμε να ετοιμάσουμε τον φάκελο για να τον καταθέσουμε στα αρμόδια γραφεία. Το έργο του Κυρίου Θρασυβούλου  και της ομάδας του στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο στην Κρητική μελισσοκομία είναι τεράστιο και να υπογραμμίσω ότι έγινε εξολοκλήρου με έξοδα δικά τους  χωρίς να ζητηθεί από τον ενιαίο φορέα ούτε ένα ευρώ !! σε κάποιο blog  έγινε ερώτηση που βρήκε τα λεφτά ο Θρασυβούλου για να κάνει όλη αυτήν την εργασία, του απαντώ και από το δικό μου μπλοκ ότι δεν πήρε ποτέ  λεφτά ο καθηγητής ούτε και ζήτησε ποτέ από κανένα για να το κάνει!
Τον φάκελο δεν τον παρουσιάζω ακόμα για το λόγο  μερικών διορθώσεων που επισημάναμε στην συνάντηση μας που έγινε στο Ηράκλειο για την τελική παρουσίαση του. Μόλις είναι έτοιμος θα σας τον παρουσιάσω για να δείτε  τις λεπτομέρειες και την έρευνα που έγινε πάνω στο μέλι του πεύκου και του πευκοθυμαρου.
Τα στάνταρ των μελιών είναι πολύ υψηλά για να καταφέρουμε αυτό το προϊόν που θα φέρει το ταμπελάκι του ΠΟΠ να είναι υψηλής ποιότητας και να μην μπορεί εύκολα να το «κατασκευάσει» κάποιος. Μπορεί να στεναχωρεθούν μερικοί φίλοι μας μελισσοκόμοι  και έμποροι ,αλλά είμαι σίγουρος ότι κάνουμε το σωστό! Δεν περιμένουμε να ακούσουμε από κανέναν το ευχαριστώ αλλά τουλάχιστον δεν θα μας βλαστημούν οι επόμενες γενιές.
Στοχεύουμε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.


Να προσθέσω ότι μας έκανε μεγάλη τιμή ο  καθηγητής να είναι την ημέρα της ονομαστικής του εορτής στην Κρήτη μαζί μας και να συζητά λεπτομέρειες για τα μέλια μας παρά να είναι κοντά στους φίλους του!

 

10 σχόλια:

İlhami Uyar είπε...

have a nice job,regards

evangelos naxios είπε...

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!σε όλους σας.......

(κάποτε εάν ο Θρασυβούλου αποχωρίσει δεν ξέρω εάν υπάρχει αντικαταστάτης να έχει τις γνώσεις του και τον φοβερό χαρακτήρα του....)τι να πώ ζηλεύω.....

Koutsoukos Kostas είπε...

Παντελή ελπίζω να λειτουργήσει και να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα κι εσυ έχεις πάντα καλά νέα. Μαζοχίζεσαι όμως (μετά συγχωρήσεως) γιατί προσπαθείς να απαντήσεις σε ανθρώπους που αδυνατούν να καταλάβουν στοιχειώδη πράγματα. Αν ήταν να απαντάς στον προβληματισμό του κάθε περίεργου, στο τέλος δεν θα έκανες άλλη δουλειά.

Μη χάνεις δημιουργικό χρόνο για μπούρδες και για να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Την καλημέρα μου

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Σας εύχομαι με το καλό να καταθέσετε το φάκελο και να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα[εγώ είμαι σίγουρος πως θα το πάρετε] ώστε επί τέλους να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να δικαιωθεί ο αγώνας σας.
Εμείς εδώ πνιγήκαμε απ το εισαγόμενο βουλγάρικο που βρήκε γόνιμο έδαφος στο κίνημα της πατάτας. [Αυτό στο γράφω για να καταλάβεις γιατί κάποιο αντιδρούν.]

chaniabee είπε...

Ευχαριστώ ρε φιλαράκια για τα καλά σας λόγια και για την δύναμη που μας δίνετε από αυτά! Το ξέρω ότι είναι μάταιο να απαντάς σε έναν τοίχο από αγνώστου υλικά κατασκευασμένος! Αλλά να σε περνούν και για μαλακα επειδή δεν μιλάς πάει πολύ ρε γαμωτο !!
Δεν είναι ότι θα γίνουν πλούσιοι τώρα οι μελισσοκόμοι της Κρήτης με αυτήν την κίνηση αλλά νομίζω ότι μπήκε ένα μικρό λιθαράκι έτσι για να πούμε ότι αγωνιστήκαμε και εμείς και δεν περάσαμε απαρατήρητοι από αυτόν τον μελισσοκομικό κόσμο! Αν όλοι μας προσπαθούσαμε για μικρά βηματακια και όχι για μετέωρα βήματα θα βοηθούσαμε τα παιδιά μας να κάνουν και αυτά ακόμα ένα μικρό βηματακι!!!

Unknown είπε...

Σας κάνω γνωστο για μια προσπάθεια βοήθειας που γίνεται προς Μελισσοκόμους που έχουν πληγεί από διάφορες καταστροφές.όπως Πυρκαγιά και Δηλητηριάσεις από άλλους Μελισσοκόμους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

www.beesupported.blogspot.gr
Σοφία Γασπαράτου

Beekeeper είπε...

Kαλη χρονιά Παντελή με υγεία και επιτυχίες

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Εύχομαι
Καλή χρονιά
Με υγεία και αγάπη.

eviabee είπε...

χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία

Unknown είπε...

Συγχαρητηρια!

φωτοβολταικα τιμες