Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Μέλι και γαλακτοκομικά από τα Χανιά στην Βραζιλία!!

Την θέση που τους αξίζει αρχίζουν να κατακτούν σταδιακά στις διεθνείς αγορές τα τοπικά προϊόντα των Χανίων.

Πρόσφατα επιχειρηματίες από την μακρινή Βραζιλία εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους –μέσω της πρεσβείας της χώρας στην Αθήνα- να εισαγάγουν γαλακτοκομικά προϊόντα και μέλι από τα Χανιά.

Οι ενδιαφερόμενοι τυροκόμοι και τυποποιητές μελιού θα πρέπει να το δηλώσουν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων έως τις 26 Μαΐου.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι:
«Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων στα πλαίσια της Αγροτικής Οικονομίας του Νομού  μας , καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια  να συμβάλει στην προβολή και προώθηση τοπικών αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων ποιότητας  .

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων εκτιμώντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον εξαγωγής ελληνικών προϊόντων ζωικής παραγωγής και συγκεκριμένα γαλακτοκομικών προϊόντων και  μελιού στη Βραζιλία  , ενημερώνει τους κατόχους εγκαταστάσεων που επιθυμούν να τα εξάγουν,  να  δηλώσουν το ενδιαφέρον τους  μέχρι τις 26 Μαΐου 2011 στην υπηρεσία μας στην Ταχ. Διεύθυνση Όαση Αγυιάς έδρα της υπηρεσίας μας .

Οι εγκαταστάσεις τυποποίησης που θα δηλωθούν θα πρέπει να διαθέτουν τον απαραίτητο από την ισχύουσα νομοθεσία κωδικό καταχώρησης ή κωδικό κτηνιατρικής έγκρισης.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2821346600-2821346603- 2821346570».

neatv.gr - Β.Κ.