Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Όλα τα καλά δυστυχώς τελειώνουν γρήγορα!!!




Όλα τα καλά δυστυχώς τελειώνουν γρήγορα!!!


Ενός χρόνου προετοιμασίες έφτασαν στο τέλος τους! Το Παγκόσμιο συνέδριο που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά στις αίθουσες του MAICH έλαβε τέλος .

Δόξα τον θεό όλα πήγαν στρωτά και όμορφα, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο μουσαφίρης πρέπει να φύγει και να σε ευχαριστεί με χαμόγελο για την φιλοξενία που του πρόσφερες! Μπορεί κάποιες φορές να γινόμαστε πιεστικοί αλλά το κάναμε από το άγχος μας μήπως και δεν είναι αρκετά αυτά που προσφέραμε και υπάρχουν μετά παράπονα !!!


Τι να πρωτογράψω για αυτά που ακούστηκαν από τους master στην θεωρία των μελισσοκομικών προϊόντων!! Πράγματα βέβαια πολύ ειδικευμένα για εμάς τους παραγωγούς αλλά τόση ανάλυση που γίνετε πάνω στα προϊόντα της μέλισσας δεν τα περίμενα να τα ακούσω!! Αναλύσεις και αποτελέσματα για τα πάντα!!!






Ένας φίλος από Τουρκία καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Άγκυρας μας τίμησε και αυτός με την παρουσίαση του! Ο Μάνος μας βοήθησε σημαντικά με τα Αγγλικά του στην συζήτηση μας γιατί με αυτά που ξέρω ήμουν ικανός να δημιουργήσω διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των χορών μας!


Από την ΟΜΣΕ έστειλαν τους καλύτερους!!!! Μαζί μας και ο Σταθακης Δημήτρης ένας από τους μεγαλύτερους μελισσοκόμους του νομού μας!



Άλλος ένας φίλος από την βόρεια Ινδία και αυτός καθηγητής στην πατρίδα του!!

Ο φίλος Richard Jones ή αλλιώς http://www.ibra.org.uk/  IBRA

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Κύριο Θρασυβούλου και την άψογη παρέα του, που τα προγραμμάτισαν και τα έφεραν όλα σε πέρας .

Το ξέρω ότι είναι πολύ φτηνή αυτή η παρουσίαση μου για ένα τόσο σημαντικό γεγονός που έγινε στην πατρίδα μας, αλλά να με συγχωρέσετε διότι δεν μπορώ να τα παρουσιάσω έτσι όπως πραγματικά ειπώθηκαν!!


5 σχόλια:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Περιμένουμε λεπτομέρειες.

manos είπε...

ΟΙ λεπτομερειες Θεοδοση ειναι οτι οι ελεγχοι πλεον ειναι πιο μεγαλης πιστοτητας και προσπαθουν να ταυτοποιησουν τα μελια και ολα τα προιοντα της κυψελης σε π.ο.π
ΠΑΝΤΕΛΗ ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ειπε στο πουλμαν οτι ευχαριστει και πιστευει οτι συμφωνουν και οι υπολοιποι οτι ηταν το καλυτερο συνεδριο που εχει γινει ποτε και ευχαριστει απο τα βαθη της καρδιας του ολους τους μελισσοκομους που ασχοληθηκαν για την επιτυχια.

Και αμεσως μετα χειροκροτησαν ολοι δυνατα.

İlhami Uyar είπε...

Dear Pantelis,I hope you give us much more details about this meeting.Kali doulıa

evangelos naxios είπε...

Παντελη Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! Κριμα που για εμας ηταν μακρια.

Unknown είπε...

Πρεπει να ηταν ολα μια χαρα! Μπραβο

fotovoltaika times

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...