Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ημερίδα στα Χανιά

Και 100 ώρες να ακούς τον Αντρέα Θρασυβούλου να σου μιλά για μελισσοκομικά…… πάλι δεν είναι αρκετές για να τον χορτάσεις!!!!


200 άτομα ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του συλλόγου μας που με την συνεργασία και την κάλυψη όλων των εξόδων από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων διοργανώσαμε μια ημερίδα με κύριο ομιλητή τον Αντρέα Θρασυβούλου , με θέμα την θεραπεία των μελισσών από διαφορές ασθένειες και για το Κρητικό μελί!


Γράφτηκαν και αρκετά νέα μέλη!

Χαιρετισμό έδωσαν, ο πρόεδρος του συλλόγου μας, ο αντινομάρχης , ο αντιπρόσωπος του μητροπολίτη Κυδωνιάς και Αποκορονου , ο διευθυντής της κτηνιατρικής διεύθυνσης Χανίων, μέλος της επαγγελματικής επιτροπής μελιού , αντιπρόσωπος την ΤΕΔΚΕ.

Η ομιλία κράτησε σχεδόν 4 ώρες!


Και μιας και η ώρα είχε περάσει πήγαμε και τσιμπήσαμε (φάγαμε του σκασμού) κάτι special φαγητά στο παλιό λιμάνι ( και αυτά δώρο από τον αντινομάρχη Κουκιανακη)!! 1 και μισή αποφασίσαμε να φύγουμε, μιας και τα γκαρσόνια μας περίμεναν υπομονετικά να τελειώσουμε την μελισσοκομική μας κουβέντα!!


Στην παρέα μας είχαμε και φίλους από όλη την Κρήτη!! Τον Καζανη Γιάννη από το Λασίθι!! Τον Παπαδάκη Αλέξη από το Ηράκλειο!! Και τον Μάνο Αγιουτακη από το Ρεθεμνος!! Δυστυχώς μετά από το σεμινάριο δεν μπόρεσα να βρεθώ μαζί τους αλλά ελπίζω να με καταλάβουν και να με συγχωρέσουν λόγο της περίπτωσης!
Την άλλη μέρα μετά από μερικές συναντήσεις για το παγκόσμιο συνέδριο μελισσοκομίας που θα γίνει σε ένα μήνα εδώ στα Χάνια, πήγαμε για μερικά κρασάκια με θέα τον ενετικό φάρο!


Άσε που τα καλύτερα σεμινάρια γίνονται με κρασί μεζέ και έμπειρους μελισσοκόμους………!!!

10 σχόλια:

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Οποτε μπορέσεις δώσε μας μια "γεύση " από όσα είπε για τις ασθένειες.

İlhami Uyar είπε...

I wish succes all participants and speakers.Have a nice work my friend.

Exagono είπε...

Παντα τετοια φιλε μου.Επιμορφωση και φαγητο,ο καλυτερος συνδυασμος.

chaniabee είπε...

φίλε Φώτη! αναφέρθηκε πιο πολύ στον τρόπο καταπολέμησης των κυριοτέρων ασθενειών και μας έδηξε μερικά αποτελέσματα από πειράματα που έκαναν στο πανεπιστήμιο. το αποτέλεσμα είναι το ίδιο..... αν δεν έχεις δυνατά τα μελίσσια ότι σκεύασμα και να βάλεις..... τζίφος η δουλειά!! Μόνο δυνατά μελισσσακια!

chaniabee είπε...

my friend Ilhami! thank you!

chaniabee είπε...

φίλε μου Φωρη! με γεμάτο στομάχι σκέπτεσαι πιο καθαρά αλλά!!!!! και πιο θετικά!!!

Spyros είπε...

πολλούς χαιρετισμούς από Αθήνα!

evangelos naxios είπε...

Συγχαρητηρια πες στο νομαρχη,αντινομαρχη κ.λ.π. στις εκλογες θα κανω μεταδημοτευση να τους ψηφησω!!!!!!!

Νίκος Δ.Ε. Καββαδάς είπε...

ωραίες καταστάσεις χαίρομαι για σας λυπάμαι που δεν ήμουνα κι εγώ εκεί.Πολλά χαιρετίσματα στην ωραία Κρήτη

Unknown είπε...

Πολυ ωραια

fotovoltaika prosfora

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...