Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ 2009


Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να είμαι την παρασκευή το βράδυ στην συνάντηση……..!!!! και το Σάββατο μάλλον δεν το οργανώσαμε σωστά!! Κρίμα που δεν κατάφερα να επικοινωνήσω με τόσους φίλους αν και βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής! Όλα έγιναν τόσο βιαστικά που πραγματικά τα είχα χάσει ,ο Μάρκος μου σύστησε κάποιους φίλους …… (μάλλον από την Κατερίνη) και από την σαστιμάρα μου δεν τους χαιρέτισα ούτε ρώτησα πιο blog έχουν για να καταλάβω ποιοι είναι !!!!! όλα ήταν πολύ γρήγορα!!!


Ίσως και να έπαιξε ρόλο ένα μικρό αμελητέο ,αλλά σοκαριστηκο τροχαίο που είχαμε λίγα λεπτά πριν φτάσουμε στον ΟΛΠ , και αυτή η ασταμάτητη βροχή , που μας έκανε μούσκεμα!


Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι πήγε τζάμπα η βόλτα, από την στιγμή που συνάντησα και γνώρισα αρκετούς, αξιόλογους φίλους !!!! όπως και η συνάντηση με τον καθηγητή κύριο Θρασυβούλου για τα διαδικαστικά του παγκόσμιου τον Απρίλιο στα Χανιά ήταν από τις ευχάριστες συναντήσεις!

Ασφαλώς και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια τεράστια υποχρέωση, στον φίλο μου τον Σπύρο ( bee happy) και την οικογένεια του που με φιλοξένησαν και με ανέχτηκαν αυτές της μέρες!

Τον Απρίλιο στο παγκόσμιο ελπίζω να σας δω και να σας γνωρίσω έναν έναν ξεχωριστά!


8 σχόλια:

Beekeeper είπε...

Τροχαίο ? Ελπίζω όλα να είναι καλα.

Exagono είπε...

Παντελη να ειστε γεροι ,οι λαμαρινες γινονται οι ανθρωποι δεν γινονται.Προφανως συναντησες τους πατριωτες μου Κατερινιωτες,Ευαγγελο Μωραιτη(Ναξιος) και Θανο Οικονομου.Μελισσοκομεια Πιεριας http://evangelosnaxios.blogspot.com/
τρομερα παιδια κριμα που δεν κανατε παρεα.

İlhami Uyar είπε...

Dear my friend I hope everything will be much better in future time,you dont wörry,stay well.

chaniabee είπε...

Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σπουδαίο!!! Ένα μηχανάκι φοβήθηκε ότι θα του κλίναμε τον δρόμο, με την δυνατή βροχή και λίγο μπροστινό φρένο ήρθαν όλα ανάποδα!! Ευτυχώς μετά από ένα τσεκ απ στο νοσοκομείο αποδείκτικε ότι όλα είναι καλά!!!! Τώρα αν ήταν οι Ευάγγελος και Θάνος……. Ελπίζω να με συγχωρέσουν για τον ψυχρό χαιρετισμό μου!!

evangelos naxios είπε...

Αγαπητε και καλε μας φιλε Παντελη,με συγκινηση διαβαζω την συγνωμη σου,ο αγαπητος μας Φορης,ο,τι εχει στην ψυχη του σε πληροφορει και για εμας,σ'ευχαριστω και εσενα για τα αισθηματα σου και εμεις αισθανθηκαμε οπως εσυ,μην στεναχωριεσαι μολις ξεκινησαμε στην οικογενεια των μελισσομπλοκαδων,να επισκεπτεσαι το blog μας,εχω και φωτογραφια....χαρηκαμε πολυ θα τα λεμε,την αγαπη μας στα ομορφα Χανια!

Anestis Ketsetzidis είπε...

Παντελή
χάρηκα για την γνωριμία μας.
Την άλλη φορά θα έχουμε χρόνο για περισσότερα.

IxNiLaTiS είπε...

Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν. Αργά ή γρήγορα κάθε οδηγός θα εμπλακεί σε τρο τροχαίο επισόδειο. Μακάρι όλα να είναι σαν το δικό σας.

Την επόμενη φορά θα έχω φτιάξει πινακίδα που να γράφει "μελισσομπλοκάδες εδώ" για να μπορε΄σουμε να συναντηθούμε όλοι.

Unknown είπε...

Μελλισομπλοκαδες?! χαχχααχαχαχα Καλο!!

φωτοβολταικα προσφορα

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...