Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΤΥΧΙΑ !!

Μέλισσες επιτέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος


ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - 20 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

                                                 (η φωτογραφία ειναι απο αλλο ατύχημα)
Φορτηγό που μετέφερε μελίσσια είχε ένα τραγικό τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ένα άτομο και 5 άλλα τραυματίστηκαν. Οταν όμως έφτασαν τα ασθενοφόρα στην περιοχή , βγηκαν απο το αναποδογυρισμένο φορτηγό μέλισσες, κουβαλούσε μελίσσια. Οι μέλισσες επιτέθηκαν στους τραυματίες αλλά και σε αυτούς που πήγαν να βοηθήσουν. Το αποτέλεσμα ειναι 20 άτομα να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο απο τα τσιμπήματα των μελισσών, κάποιοι έχουν και τα χτυπήματα απο το τροχαίο
αντιγραφη απο
http://troktiko.blogspot.com/http://troktiko.blogspot.com/
νομιζω οτι ειναι ο εφιάλτης κάθε μελισσοκόμου την ώρα της μεταφοράς!!

3 σχόλια:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Καλός τον .Χάθηκες …όλο τρυγούσες φαίνεται.
Τα ταξίδια όντος είναι μεγάλος εφιάλτης και θέλουν μεγάλη προσοχή χωρίς βιασύνες . Γίνονται ακόμα ποιο κουραστικά λόγο της νύχτας και μετά από φόρτωμα.
Σε τέτοια ατυχήματα είναι και πολύ δύσκολη η παροχή κάποιας βοήθειας από άλλους .
Κάποτε αποφασίσαμε να φτιάξουμε εθελοντικές ομάδες μελισσοκόμων για άμεση βοήθεια κατά περιοχές αλλά μόνο εθελοντές γεια συλλογή αφεσμών βρέθηκαν.
Τώρα το αντιπροτείνω και όποιος θέλει ας προτείνει και τρόπους υλοποίησης . Κτύπα ξύλο σε κανέναν να μην συμβεί ποτέ τέτοιο πράμα αλλά αδερφέ που λέει ο λόγος να βοηθήσουμε κάποιον διερχόμενο που το όχημα του ακινητοποιείτε για κάποιο λόγο που και αυτό το απεύχομαι. Λυπάμαι ειλικρινά για τον συνάδελφο Τούρκο. Το γεγονός το αναφέρει στο μπλοκ του ο GUNER KAYRAL την 09 10 2009.
Καλό βράδυ.

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

σε παρακαλώ διόρθωσε ...το ξαναπροτείνω... ευχαριστώ.

Unknown είπε...

Πω πω ελεος..

fotovoltaika times

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...