Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009

Bio Energy!

και μόνο η ονομασία του σε προδιαθέτει να το παρατηρήσεις!!!!!ένα μιξ προϊόν που το λανσάρουν οι Ιταλοί απο προϊόντα τις μέλισσας
προτείνουν ενα κουταλάκι το πρωί 25γρ!

250g Κάθε συσκευασία περιέχει:
10γρ γύρεως απόσπασμα
10γρ νωπά βασιλικός πολτός
1γρ συμπυκνωμένο εκχύλισμα πρόπολις
και το υπόλοιπο Ιταλικό μέλι ακακίας
η τιμή του € 18.00

εμείς ??? τι μπορούμε να προτείνουμε για να πρωτοτυπήσουμε ?

8 σχόλια:

μελιΣακης είπε...

Παντελή ,ας το κοστολογίσουμε τα συστατικά του με δικές μας τιμές κατά προσέγγιση:
10γρ. βασ.πολτός 25 euro, 10γρ.γύρη 0,25 euro, 250 γρ μέλι 2,5 euro , 10 γρ.προπολη 0,25 euro , συσκευασία 0,25 euro.Σύνολο 28,30 euro.Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί έτσι.Επειδή τη βαρύτητα την έχει ο βασ.πολτός,μήπως συμβαίνει κάτι εκεί? Μήπως εγώ κάνω κάποιο λάθος?

chaniabee είπε...

φίλε μου δεν κάνεις λάθος!!!! ασφαλώς με δικές μας τιμές η τιμή οχι μονο ανταγωνίσιμη δεν θα ειναι... αλλα θα φτάνει την εξωφρενική!!! αν υποθέσεις όμως οτι το μέλι είναι απο ακακία....!! τον βασιλικό πολτό στο εμπόριο θα τον βρεις 12 δολάρια το κιλό χοντρικός....!!!(δεν τον ενδιαφέρει τον πελάτη απο που ειναι ο βασιλικός πολτός π.χ. κίνα,Τουρκία, κλπ!!) ε! δεν θα βγάλεις έτσι κέρδος???? και καλό μάλιστα!

trikalinos-Trikala Greece είπε...

Παντελή μπορεί να βγάλεις κέρδος έτσι όπως το θέτεις,αλλά....υπάρχει και κάτι άλλο.Εξαρτάται και από την πελατειακή σχέση που έχεις με τον αγοραστή!Για παράδειγμα εγώ σ'αυτούς τους πελάτες που έχω,δεν θα το έκανα.
Ισως έχει δίκιο ο Σάκης.Δεν με συγκινεί ο Ιταλός.

lingistis είπε...

Το αντίστοιχο ελληνικό προιόν με εισαγώμενη πρώτη ύλη

http://www.biodinami.gr/401A9982.el.aspx

Arıcı 07 είπε...

Ιστολόγιο Ελληνικά okuyun.Dil εργαλεία για την Ελληνική ekleyin.Bizde στη συνέχεια, κάντε κλικ στον τίτλο κομματιού θα okuyabilelim.Önce Αγγλικά.

Arıcı 07 είπε...

Είμαστε, επίσης, αναμένεται

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲

Unknown είπε...

Εμεις μπορουμε να προτεινουμε πολυ καλυτερο προιον με μελι γιατι ως γνωστον μενουμε Ελλαδα!!

fotovoltaika times