Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2008

Ο νόμος του ισχυρού!!

Ενα θέμα άσχετο με την μελισσοκομία , αλλά αστείο!!
Ο παρακάτω διάλογος μεταξύ Αμερικανών και Ισπανών είναι πραγματικός, σύμφωνα με αυτούς που τον δημοσιοποίησαν, και καταγράφτηκε από το κανάλι 106 ( Finisterra/ Galicia) των Θαλάσσιων Επικοινωνιών.

Ισπανοί:
Εδώ Α-835, για να αποφύγετε την σύγκρουση παρακαλώ αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε 25 ναυτικά μίλια μακριά και
κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας.

Αμερικανοί:
Αλλάξτε εσείς την πορεία σας 15 μοίρες νότια.
Ισπανοί:
Αρνητικό! Επαναλαμβάνω, αλλάξτε πορεία 15 μοίρες 15 μοίρες βόρεια.
Αμερικανοί:
Σας ομιλεί ο πλοίαρχος σκάφους των ΗΠΑ, αλλάξτε πάραυτα την

πορεία σας 15 μοίρες νότια.

Ισπανοί
: Την υπόδειξή σας δεν την βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή. Εάν δεν θέλετε να προσκρούσετε επάνω μας, αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.
Αμερικανοί
: (Με υψωμένη φωνή) Σας ομιλεί ο πλοίαρχος Richard James Howard του σκάφους USS Montana του δεύτερου σε μέγεθος αεροπλανοφόρου του στόλου των ΗΠΑ. Έχουμε μαζί μας δυο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε την υποστήριξη καταδρομικών. Δεν κάνω ΥΠΟΔΕΙΞΗ αλλά σας ΔΙΑΤΑΣΣΩ! Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια, σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του στόλου μας. Πάραυτα τσακιστείτε και αλλάξτε πορεία!
Ισπανοί:
Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara, εδώ είμαστε δυο άτομα. Έχουμε μαζί μας ένα σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δυο μπουκάλια μπύρα και ένα καναρίνι. Το καναρίνι κοιμάται αυτήν την ώρα. Επιπλέον μας υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Dial de La Coruna. Σας ομιλούμε από τον φάρο με αριθμό Α-853 των ισπανικών ακτών Finisterra Galiciaκαι σας γνωστοποιούμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να μετακινηθούμε. Δεν έχουμε ιδέα αν είμαστε ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος φάρος των Ισπανικών ακτών. Μπορείτε να προβείτε σε όλες τις γ.... απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του γ..... σκάφους σας που σας επαναλαμβάνω κατευθύνεται ολοταχώς προς τις βραχώδεις ακτές μας. Αλλά και πάλι επιμένουμε και σας υποδεικνύουμε να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.
Αμερικανοί
: o.k . κατανοητό, ευχαριστούμε

8 σχόλια:

manos είπε...

xaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxax

markos aliprantis είπε...

καλά εε κατουρήθηκα στα γέλιαχαχαχαχαχα

μελονικος είπε...

Πολύ πολύ καλό!!!
Παρεμπιπτόντως είναι ο μεγαλύτερος φάρος στην αρχή του περίφημου Μπεη.
“κόλπος με φοβερές φουρτούνες.”

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

χα χα χα ωραίος!!!

giannis kazanis είπε...

Γειά σου παντελή.
Καλά αφού συνήλθα απο τα γέλια που έκανα μου'ρθε στο νού μια φράση που λέγαμε οταν είμαστε κοπέλια: "Για ήντα μας πέρασες μωρέ για αμερικανάκια."
Ιδού και η επιβεβαίωση.
Την καληνύκτα μου.

chaniabee είπε...

καλα ρε παιδια !!! το εχω διαβασει ίσαμε 10 φορες και καθε φορα μου φαίνεται και πιο αστείο!!!

sp-kor είπε...

file fovero !
afto tha pi amerikanakia
orea ta astiakia sou pername kai ligo efxarista.
sinexise.

Unknown είπε...

χαχαχαχα ελεος.....

φωτοβολταικα τιμες