Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!

8.30 ώρα Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου το πρωί χτυπά το τηλέφωνο από ένα φίλο!! Μια μέλισσα κρεμασμένη από ένα φοίνικα σε σχολείο στο κέντρο τις πόλης των Χανιών!!! Επειγόντως τον ειδοποίησε ο διευθυντής του δημοτικού σχολειού πρέπει να φύγει από εκεί , φοβούμενος για παρατράγουδα με τα παιδιά, την πρώτη σχολική μέρα ! Με την σειρά του ο φίλος με ειδοποίησε και άμεσα φόρτωσα το αμάξι με τα παρελκόμενα για την ασφαλή περισυλλογή . Στο τηλέφωνο με τον διευθυντή, μου είπε ότι ο δήμος Χανίων ανταποκρίθηκε θετικότατα και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει με άλλα τα μέσα ( καλαθοφορο όχημα) !!
Φτάνοντας ,πριν κατεβάσω τα εργαλεία και ανάψω το καπνιστήρι, έκανα μια αναγνωριστική βόλτα και να δω και τον διευθυντή!!! Ένας και μοναδικός φοίνικας στο σχολειό τον εντόπισα κατευθείαν!! Ψάχνω να δω την μέλισσα!!!!! Είδα μέλισσες που πετούσαν αλλά δεν μπορούσα να εντοπίσω το τσαμπί!!
Και ξαφνικά ανακαλύπτω τον αίτιο!!!! Ο άνθος του φινικα είχε μαζέψει εκατοντάδες μέλισσες, δίνοντας απλόχερα την γύρη του αυτήν την εποχή τις λιτότητας!!!!!!! Ξεγελώντας δασκάλους και μαθητές . Αλλά όχι και εμένα !!!!!!!!
Ο θησαυρός ήταν άνθρακας!!!
Όλα καλά και καλή σχολική χρονιά!!!

6 σχόλια:

manos είπε...

Γεια σου Παντελη κομαντο !!!!!παντος καιρου!!!!χαχαχχαχαχαχα
Και εδω απεναντι μου εχει φοινικες και γινοτανε χαμος απο τις μελισσες και πηγε ο ιδιοκτητης και εκοψε τους ανθους για να γλιτωσει λεει.....

Anestis Ketsetzidis είπε...

Η ετοιμασία και η προσμονή της συνάντησης με το σμήνος είναι ολη η γλύκα.

beelovers είπε...

τέλος καλό όλα καλά

Beekeeper είπε...

xαχαχαχα. καλη χρονια λοιπον σε μαθητες και μέλισσες. Υπαρχουν και χειρότερα. Μου χαν πει κι εμενα μια φορα (μαλιστα ηταν ο πρώτος μου αφεσμος και ειχα κατα συγκινηθει!)

παω στην επιμαχη νερατζιά και τι να δω? ενας παππούς με μια κυψέλη μάζευε το μελισσι. Χαλι του

giannis kazanis είπε...

Από ανατολικά για σου πατριώτη.
Παράδειγμα προς μίμηση η εργατικότητα των μελισσών. Συγχαριτήρια για την άμεση κινητοποίηση της πολιτείας για βοήθεια.
Φιλικά: Γιάννης.

İlhami Uyar είπε...

At least you learn new knowladge,stay well