Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Είναι το μικρό σκαθάρι????

Νομίζω ότι είναι!!!




Μαζεύοντας την γύρη από τις παγίδες , μαζί με μερικές νεκρές μελισσουλες που είχαν παγιδευτεί μέσα , ανακάλυψα και αυτόν τον «φίλο».

Προσπάθησα να τον ναρκώσω με οινόπνευμα ,( μιας και δεν είχα άλλο υλικό ) για να καταφέρω να το πάρω φωτογραφία. Αλλά τζίφος η δουλειά !!! αυτό το κόλπο δεν έπιασε, ίσα ίσα που έγινε και πιο δραστήριο και δεν το προλάβαινα μετά !!!!

Με την βιντεοκάμερα νομίζω ότι είναι πιο αληθινό για παρουσίαση!!!

Εσείς τι λέτε??? Είναι ο μάγκας που φοβόμαστε?? ???

4 σχόλια:

BeeHappy είπε...

Για να φτάσει στην Κρήτη σύντεκνε πρώτα πρέπει να περάσει από την υπόλοιπη Ελλάδα. Μιας και δεν εμφανίστηκε πουθενά αλλού -ακόμα- μάλλον για κάποιο σκαθάρι που γουστάρει το μέλι πρόκειται. Πιστεύω ότι την εμφάνισή του θα τη διαπιστώσουμε από τα συμπτώματα και όχι από την παρουσία του.

Ναπολέων είπε...

Ευτυχώς, δεν είναι αυτό. Το σκαθάρι της κυψέλης δεν έχει κεραίες, είναι πιο κοντόχοντρο και πολύ πιο γρήγορο.

markos aliprantis είπε...

Καλά ρε τί σ΄έχει πιάσει με το κολόπραμα και θές ντέ και καλά να βρείς πρώτος το μικρό σκαθάρι της κυψέλης;Τα μεγάλα σκαθάρια πρίν γίνουν μεγάλα περνάνε και αυτά από το παιδικό στάδιο χαχαχα.

Beekeeper είπε...

Μπα! Μη μασας. Την εχω πατήσει τόσο εγώ όσο και ο Σπύρος Ουτε καν μοιαζει. Εχει δικο ο Ναπολεων ειναι αλλιως το σχήμα του. Δες το και στο post του Σπυρου

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...