Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!

Το πώς βλέπουν οι άνθρωποι έναν υπολογιστή είναι σχετικό για κάθε ηλικία!
Για τους ηλικιωμένους (όχι όλους ευτυχώς) ο δαίμονας ,
Για τους ενήλικους απαραίτητο εργαλείο πλέον.
Για τους ανήλικους και όχι μόνο , τρόπος επικοινωνίας και διασκέδασης!
Συνεπώς ο ηλεκτρονικός υπολογιστής όχι μόνο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο πλέον αλλά δεν γίνετε να εργάζεσαι και να μην χρησιμοποιείς ένα τέτοιο εργαλείο. Δεν είναι μόνο στον χώρο εργασίας αλλά και μέσα στο σπίτι , μέσα στο αμάξι, , στο σκάφος!!
Ασφαλώς και έχομε και κάποια σύνδεση με το internet, στα ελληνικά δυαδικτιο.
η Ελλάδα σαν κράτος πέρασε όχι μόνο από σαράντα μόνο κύματα αλλά από εκατόν σαράντα μέχρι να ορθοποδήσει λίγο και να πούμε ότι ακολουθούμε κατά κάποιων τρόπο τους «φίλους μας» ευρωπαίους στην τεχνολογία.
Θεωρώ ότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και η σύνδεση μας με το διαδίκτυο, μας ανέβασε αρκετά σκαλοπάτια στο επίπεδο των γνώσεων μας . προσωπικά έχω μεγάλο κέρδος και θεωρώ ότι του οφείλω αρκετά!
Το διαδικτυο είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη που ο κάθε ένας μπορεί να τοποθετήσει το βιβλίο του. Ένα βιβλίο γραμμένο στα μέτρα του ,και για το πως βλέπει κάθε ένας τον κόσμο και την ζωή! θα βρούμε φιλόσοφους ! Τρελούς και μη! Επιστήμονες!! Ερωτευμένους! Απογοητευμένους! Βαρεμένους ! Ψυχανομαλους!! Ότι θες !!
Θα βρούμε ώμος και άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα !! άτομα που ίσως να μην βρισκόμαστε ποτέ σε αυτήν την ζωή! Ανθρώπους που ζουν στην άλλη άκρη της γης, αλλά μπορεί και στην διπλανή γειτονιά μας!
Συγκεκριμένα με το χόμπι που ασχολούμαι ,την μελισσοκομία, έχω βρει τόσα νέα πράγματα , αλλά και τόσες νέες τεχνικές που δεν θα μπορούσα με άλλο μέσον να τις αποχτήσω! Ανταλλάσσω ιδέες με την άλλη άκρη του κόσμου, και βλέπω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκεί συνάδελφοι !και προετοιμάζομαι ή αμύνομαι με τρόπους δοκιμασμένους!
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, που βρήκα δυο άτομα από το ιντερνετ και ενώ δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ για δυο περίπου χρόνια, είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή φιλία. και που την συνεχίζομε μέχρι σήμερα! ίσως τα κοινά ενδιαφέροντα στην μελισσοκομία , ίσως η χημεία που λένε και κάποιοι, το αποτέλεσμα ώμος νομίζω ότι είναι που αξίζει!! Αναφέρομαι στο φίλο μου τον Σπύρο από την Νέα Μάκρη !! και τον φίλο μου τον Μάρκο από την Πάρο !! δυο φίλοι που δεν ζητάνε, αλλά είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν!!! Εύχομαι να κάνω και άλλους φίλους το ίδιο αξιόλογους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...