Τρίτη 28 Απριλίου 2009

600+19% ΦΠΑ EYRO!!

600+19%ΦΠΑ ευρω , ζήτησαν απο τον μελισσοκομικό σύλλογο Χανίων Η ΜΕΛΙΣΣΑ το μεσογειακό αγορανομικό ινστιτούτο Χανίων ( ΜΑΙΧ) για 2 ώρες που θα χρειαζόταν για μια ομιλία της κτηνιάτρου κυρίας Πασαλογλου σε μια αίθουσα 165 ατόμων!!!!! συγκεκριμένα μου έστειλαν το εξής ε- μαιλ!
Αγαπητέ κύριε Περράκη,

""Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να πραγματοποιήσετε την ημερίδα του Μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων με θέμα "Η Μέλισσα" τη Δευτέρα 4/5 με ώρα έναρξης 20:00 στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ)
Σε συνέχεια τηλεφωνικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΜΑΙΧ μπορεί να προσφέρει ένα αμφιθέατρο, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, 65 θέσεων στην τιμή των 300€ +19%ΦΠΑ ή ένα αμφιθέατρο υψηλών προδιαγραφών με σύστημα μικροφωνικής εγκατάστασης, χωρητικότητας 165 ατόμων, στην τιμή των 600€ + 19%ΦΠΑ. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται μηχάνημα προβολής μέσω Η/Υ και φορητός Η/Υ, καθώς και άτομο για τεχνική υποστήριξη από το γραφείο οργάνωσης συνεδρίων του ΜΑΙΧ.
Διάλειμμα καφέ με δύο είδη καφέ, τσάι, πορτοκαλάδα, βουτήματα, κέικ, ζεστά τυροπιτάκια, ζεστές φωλίτσες με ντομάτα και φέτα κοστολογείται με 4€ το άτομο.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.""

το καφέ βέβαια δεν συμπεριλαμβάνετε στιν τιμή των 600!!!!! άλλα 200 δηλαδή περίπου!!
μα είμαστε 25 άτομα τα μόνιμα μέλη!! άντε να έρθουν και άλλοι 50???? πόσο θα πρέπει να δώσει ο κάθε ένας μας???
και φανταστείτε οτι χρηματοδοτείτε αδρά το ΜΑΙΧ για το περιβόητο ΜΕΛΙΝΕΤ που έχουν να το ενημερώσουν κάτι χρόνια!!!
δεν θέλουμε τσάμπα την αίθουσα αλλά........ και τόσα πολλά??? να την νοικιάσομε θέλουμε οχι να την αγοράσουμε!!!

4 σχόλια:

Γιώργος από Χανιά είπε...

Παντελή ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τα λέμε τη Δευτέρα!

markos aliprantis είπε...

Παντελή Ζήτα από τον συνεταιρισμό ενίσχυση.

İlhami Uyar είπε...

Dear my friend Pantelis,I hope you share latest improvements about bees and bees disaes,as I read your bees club follow advence techonology,they want to prevent disaes and other unwanted problems.Best wishes.

Unknown είπε...

:O

fotovoltaika times

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...