Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2008

2 μήνες χωρίς έλεγχο και….!!!

2 μήνες σχεδόν είχαμε να κάνομε έλεγχο στα μελίσσια του φίλου μου του Γιώργου!! Μετά τον τρύγο και την μεταφορά τους σε μέρος δικό μας για ξεχειμώνιασμα, δεν τα ξαναενοχλήσαμε, εκτός από λίγο σιρόπι για βοήθεια μέχρι να ξεκινήσει ο Έρυκας! χθες λοιπόν αποφασίσαμε να τους ρίξουμε ένα βλέφαρο!! Αν και μικρά μελισσακια καλά πηγαίνανε!! Ώσπου ανοίξαμε και το τρίτο!!! Με την μεταφορά τα πλαίσια είχαν μετακινηθεί, το αποτέλεσμα?

Αυτό !!!

Γεμάτο γόνο έτοιμο να βγει! κρεμασμένο από την ξύλινη ταΐστρα!! Ασφαλώς και δεν το καταστρέψαμε, το μετακινήσαμε και το τοποθετήσαμε ανάμεσα στο προτελευταίο κερί για να μην παγώσει ο γόνος και να καταφέρει να ζήσει! Η φωτό δεν είναι και η καλύτερη που θα μπορούσα να βγάλω , αλλά μια το κινητό μου και μια η βιασύνη για γρήγορες κινήσεις μια που η θερμοκρασία δεν ήταν και η κατάλληλη για τέτοιους χειρισμούς, δεν κατάφερα να την βγάλω αστέρι!!!

4 σχόλια:

markos aliprantis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
markos aliprantis είπε...

Ρε σείς μήπως νομίζατε οτι τα μελισσάκια είναι τεμπέλικα σαν και σάς;χαχαχα άκου δυό μήνες να τα δείτε!!

İlhami Uyar είπε...

Dear Pantelis Perrakis,Why dont you interest your bees for a long time,you must be care everytime otherwise you havent succes.I hope everything okey now.I must ask your friend this questions actually but I dont recognize him as you.With best wishes

Unknown είπε...

Καλησπερα..

fotovoltaika times