Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

Γράφω ένα αρθράκι για ένα θέμα!!!!

Γράφω ένα αρθράκι για ένα θέμα!!!!
Μαζεύοντας κάποια στοιχεία ή βασιζόμενος στης γνώσης μου και στην εμπειρία μου, αναλύω ή προσπαθώ να αναλύσω ένα θέμα !!!
Σίγουρα δεν είμαι ο τελειότερος του είδους μου ,με αποτέλεσμα αυτά που γράφω στο blog μου να σηκώνουν διορθώσεις ή και συμπληρώσεις από άλλους φίλους !!
Το ανάλογο μπορεί να συμβεί και στον κάθε ένα από εμάς , που ανταλλάσσομε ιδέες και γνώσεις για το χόμπι μας την μελισσοκομία!! Εγώ ρωτάω πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους φίλους!
Κατά πόσο είναι πρέπον, να αναφερόμαστε με ένα δικό μας άρθρο για κάποιο συγκεκριμένο πράγμα αλλά με διαφορετική προσεγκιση, όταν ένα ίδιο θέμα το έχει γράψει κάποιος άλλος ?
Εμένα πάντως δεν θα με πείραζε καθόλου !! το ίδιο και αν το αναδημοσίευε κάποιος στο δικό του blog !
Γι αυτό αγαπητοί μου φίλοι αν για οποιοδήποτε λόγο θα θέλατε να ξαναγράψετε ή να διορθώσετε ή να συμπληρώσετε κάποιο άρθρο που έχω αναφέρει , σας δίνω την απόλυτη άδεια να το κάνετε. Και να μην σκεφτείτε ότι εγώ θα θυμώσω ή θα χαλαστώ!! Ίσα ίσα που θα χαρώ να δω και άλλες πλευρές των ιδεών μου!!!!!
Η λογοκρισία και η σάτιρα είναι αδερφάκια της ελευθέριας!! ή πρώτα ξαδέρφια ????

6 σχόλια:

manos είπε...

Μπραβο φιλε καπως ετσι σκεφτομαι κιγω
Παρτε τα και καντε τα οτι γουσταρετε

PanKok είπε...

Κατά τη γνώμη μου, η ελευθερία είναι βασικό συστατικό του Internet. Όμως προσωπικά, αν αναρτούσα ένα θέμα ορμώμενος από ένα δικό σου, θα έκανα ένα link στο post σου, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναγνώστη να διαβάσει και την άλλη άποψη. Βέβαια, για τη χρήση εικόνων, σκίτσων, φωτογραφιών, βίντεο κτλ, έχω έναν πιο (αυτο)περιοριστικό κώδικα, και αν η χρήση είναι απαραίτητη, το ίδιο απαραίτητη θεωρώ και την αναφορά στην πηγή.

chaniabee είπε...

ασφαλώς και πρέπει να αναφέρομε τον αρχικό συγγραφέα! γιατί θα ήταν κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας μετά !(κοινός πουστιά) αλλά εγώ αναφέρομαι στο ότι δεν πρέπει να εκλοβιζομαστε για κάτι που έχομε κάτι καλύτερο να πούμε!!

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΝΘΙΜΟΣ

İlhami Uyar είπε...

Dear Chanibee,Because of I dont know Greek language,I havent understant your wtitings.Can you write english languge sometimes,so we can learn your practise.I would like to ask some guestions about your terrotories,bees,climate conditions,varroa mites.with best wishes

İlhami Uyar είπε...

Dear chanibee,what is the varroa mite positions?Do you saw colony collapse disorder in your country,how much your countrıes avarage percent per hive,as you know world avarage 35 or 40 kg.What kınd of use medicine to varroa mite? Have a good job.with besr wishes and greatfully.

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...