Κυριακή 20 Μαΐου 2007

ΧΙΛΙA ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΧΙΛΙA ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!!!!

Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η αρχή του κάθε τι που ξεκινάει !!!
Επειδή με κατέχει γενικά μια ανασφάλεια , με το πως βλέπουν οι άλλοι τα δικά μου πράγματα , έχω λοιπόν ένα μικρό άγχος για το καινούριο ξεκίνημα του blog !!!!
Αν κάνω λοιπόν κάποια λάθη ή κακή διατύπωση του λόγου μου θα ήθελα να με συγχωρέσετε εκ των προτέρων !!!!!


The difficult thing is the beginning each what that begins!!! Because I possesses generally a insecurity, with that they see the other my own things, I have therefore a small stress for the new start of blog!!!! If I make therefore certain errors or bad formulation of my reason I would want me you forgive beforehand!!!!!

5 σχόλια:

zepos είπε...

Καλή αρχή Παντελή και μη σκας για τα γραφόμενά σου.. Γράφε αυτά που ζείς και πως εσύ τα βλέπεις και όλα θα πάνε καλά.. Ανοιγα το μπλοκ σου κάθε μέρα να δω πότε θα πάρεις μπρος!!
Καλημέρα!

chaniabee είπε...

φίλε μου !!!κάθε 2 ή 3 μέρες άνοιγα το μπλοκ μου για να δω τελικά τι θα γράψω ή πως θα διορθώσω την σελίδα μου ,διότι ποτέ δεν μου άρεσε !!!άνοιγα τον άλλον μελισσοκόμων τα μπλοκ , έβλεπα όλα αυτά που γράφουν με τις Φώτο τις πολύ πετιχεμενες και έλεγα ,που πάω εγω?αν έβλεπες την έκφραση του προσώπου μου όταν είδα ότι υπάρχει σχόλιο στο μπλοκ μου !!!! και βέβαια μετά από αυτά που μου έγραψες ,μου έδωσες μια καλή σπρωξιά για να ξεκινήσω και ότι γίνει!!!!! ευχαριστώ!!!!

Beekeeper είπε...

χωσου Παντελη και μη μασας μια. Ο καθενας εχει να πει τα δικα του και να μαθουν απο αυτον οι αλλοι. Καλη αρχη και καλα μελια.

Eυχαριστουμε που μοιραζεσαι μαζι μας.

Ρούλα είπε...

Για να σου ευχηθώ καλή αρχή, Παντελή, νομίζω ότι απέκτησα κάπου κι εγώ ένα blog, όμως δεν κατάλαβα που, άσε που δεν ξέρω τι να το κάνω.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι περάσατε θαύμα στην Πάρο.. ζηλεύουμε κι εγώ κι ο BeeHappy, αλλά δεν το λέμε -:).
Χαιρετισμούς στην οικογένεια και καλή συνέχεια σου εύχομαι.

mpampis είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ

Τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Χανίων " Η ΜΕΛΙΣΣΑ" διοργανώνει τριήμερο μελισσοκομικό εκπαιδευτι...